Szobák

Szobák

Szobák

A kúria tornácáról 5 barátságos hangulatú, különálló szoba nyílik. Mindegyikben duplaágy, zuhanyzó, mosdó, illetve toalett van. Méretük különböző és kettő közülük összenyitható. Egyben azért hasonlítanak: legszívesebben mindenki tovább maradna bennük…

A szobákban pótágy és babaágy is elhelyezhető. A közösségi helyiségekhez legközelebb fekvő szoba akadálymentesített. A ház felső szintjén egy nagyméretű, 4-5 fő elszállásolására is alkalmas apartmanlakás található saját konyhával és fürdőszobával.

A gazda szobája

Ez a lakrész a földszinten található legnagyobb szobánk. Berendezése klasszikus polgári eleganciát hoz az egyébként rusztikus környezetbe. Utcafronti ablakainak köszönhetően a szoba extrán világos, és a falura is kitekintést enged. A mellékhelyiségen túl saját zuhanykabin és mosdó is található benne.

Cilike szobája

Ezt a lakrészt a letisztult formák és színek jellemzik. 2 fő számára ideális kuckó, de tökéletes kiegészítője lehet A gazda szobájának is, ha a szülők ott, a gyerekek pedig itt pihenik ki a nap fáradalmait. Saját zuhanykabin, mellékhelyiség és mosdó is található benne.

A NŐ szobája

Bár színeit és dizájnját tekintve ez a legnőiesebb szobánk, ez nem jelenti azt, hogy férfi vendéget nem fogadhatna… Tágas tere nappali időtöltésre, pihenésre is tökéletes. A szomszéd szobával hangszigetelt ajtó köti össze, így a gyerekeket „távol”, mégis közel tudhatjuk magunktól. Saját mellékhelyiség, zuhanykabin és mosdó is tartozik hozzá.

Az inas szobája

Nagyon kompakt, „minden a helyén van” terecske, mégis akár 2-3 fő számára is kényelmes lakhely lehet. A beépített szekrény jól pakolható, így mindig rend marad a szobában. Igény szerint A NŐ szobájával összenyitható. A lakrésznek saját zuhanykabinja, mosdója és mellékhelyisége is van.

Dédipapa szobája

E lakrész központi eleme a minden holmit elnyelő, díszes 100 éves szekrény. A szoba akadálymentesített, beleértve a mosdót, a fürdőt és a mellékhelyiséget is.

A padlás

A közös, földszinti nappaliból lépcsőn jutunk fel az emeleti apartmanba. A szeparált, közel 60 nm-es lakásban egy légtérben kapott helyet az étkező, a konyha, a nappali és a 3 hálóhely is (1 franciaágy, 1 kihúzható ágy, 1 kanapéágy). A kényelmes lakás része még a nappaliból nyíló wc-s fürdőszoba, illetve a tárolószoba is.

Várunk Titeket!

Ha egy olyan helyen szeretnétek kikapcsolódni, ahol minden a minél tartalmasabb és pihentetőbb együttlétről szól, gyertek el hozzánk, és egyúttal fedezzétek fel Magyarország egyik legcsodálatosabb vidékét.

A Berky Kúriát családi, baráti és üzleti együttlétek számára alakítottuk ki, ezért csak egyben (6 lakrész) és nyáron minimum 3, nyári és kiemelt időszakon kívül minimum 2 éjszakára foglalhatjátok, maximum 16 fő számára.

Nyári és kiemelt időszakon kívüli időszakban hétköznaponként 1 éjszakára is foglalható a kúria.

Berky Kúria Logó

Kapcsolat

Cím: 7092 Nagykónyi, Kis utca 376.

E-mail: info@berkykuria.hu

Mobil: +36 20 956 5032, +36 70 457 7104

A Berky Kúria **** a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület minősítése alapján, magánszálláshely típusban 4 csillag kategória használatára jogosult.

NTAK regisztrációs szám: MA21006405

Adatvédelmi tájékoztató (GDPR)

Kövess minket!