Rendezvények

Rendezvények

Rendezvények

Bár a kúria hétvégente elsősorban családi-baráti kikapcsolódások helyszíne, mindemellett hétköznaponként kötetlenebb céges elvonulások, rendezvények, workshopok, táborok lebonyolítására is tökéletesen alkalmas.

A csendes, nyugodt környezeten túl, az elmélyült munkát a kúria közösségi és szeparált, privát helyiségei egyaránt szolgálják, így kényelmes, otthonos körülmények között folyhat a professzionális munka.

Ehhez a technikai feltételek is adottak: a kúria közösségi területein elérhető az internet, a nappaliban wifis, chromecast-os projektor, az étkezőben pedig egy nagy méretű 55 collos TV segít, hogy könnyen bemutathassátok egymásnak a saját eszközeiteken lévő tartalmakat.

Kreatív alkotótáborok, jógatáborok, főzőkurzusok, önfejlesztő elvonulások ideális helyszíne. 16 fő egyszerre vehet részt a közös alkotásban, vagy vonulhat vissza a saját lakrészébe pihenni.

A Berky Kúria festői szépségű környezete és a birtok csodálatos helyszínei a családiasabb méretű és hangulatú esküvők számára is ideális. Mind a polgári, mind az egyházi szertartás helyben megszervezhető, a mulatságra pedig keresve sem találhatnátok romantikusabb helyet. A kúria további előnye, hogy az esküvő után a szűkebb családi-baráti kör (16 fő) együtt is maradhat még pár napra, ezzel is élménytelibbé téve a különleges eseményt.

Várunk Titeket!

Ha egy olyan helyen szeretnétek kikapcsolódni, ahol minden a minél tartalmasabb és pihentetőbb együttlétről szól, gyertek el hozzánk, és egyúttal fedezzétek fel Magyarország egyik legcsodálatosabb vidékét.

A Berky Kúriát családi, baráti és üzleti együttlétek számára alakítottuk ki, ezért csak egyben (6 lakrész) és nyáron minimum 3, nyári időszakon kívül minimum 2 éjszakára foglalhatjátok, maximum 16 fő számára.

Nyári szezonon kívüli időszakban hétköznaponként 1 éjszakára is foglalható a kúria.

Berky Kúria Logó

Kapcsolat

Cím: 7092 Nagykónyi, Kis utca 376.

E-mail: info@berkykuria.hu

Mobil: +36 20 956 5032, +36 70 457 7104

Berky Kúria magánszálláshely - NTAK regisztrációs szám: MA21006405

Kövess minket!