Céges workshopok

Jógatáborok

Családias esküvők

Elvonulások és életmód táborok

A kúria ideális helyszíne kötetlenebb céges elvonulásoknak, rendezvényeknek, workshopoknak és jóga vagy életmód táboroknak egyaránt

A csendes, nyugodt környezeten túl, az elmélyült munkát a kúria közösségi és privát helyiségei egyaránt otthonos körülményekkel segítik.

Ehhez a technikai feltételek is adottak: a kúria közösségi területein elérhető a gyors internet, a nappaliban wifis, chromecast-os projektor, az étkezőben pedig egy nagy méretű 55 collos TV segít, hogy könnyen bemutathassátok egymásnak a saját eszközeiteken lévő tartalmaitokat.

Kreatív alkotótáborok, céges workshopok, jógatáborok, főzőkurzusok, önfejlesztő elvonulások, vagy akár zenekari próbák ideális helyszíne. 16 fő egyszerre vehet részt a közös gyakorlásban, alkotásban, vagy vonulhat vissza a saját lakrészébe pihenni.

A Berky Kúria festői környezete és a birtok stílusos helyszínei a családiasabb méretű és hangulatú esküvők számára is ideálisak (20-24 főig). Mind a polgári, mind az egyházi szertartás helyben megszervezhető a kúria felszentelt kis kápolnájánál. A mulatságra pedig keresve sem találhatnátok romantikusabb helyet. A kúria további előnye, hogy az esküvő után a szűkebb családi-baráti kör (16 fő) együtt is maradhat még pár napra, ezzel is élménytelibbé téve a különleges eseményt. A falu határában található stílusos vendégházak (www.kicsihaz.hu) további 6-8 vendéget tudnak elszállásolni.

Várunk Titeket!

Ha egy olyan helyen szeretnétek kikapcsolódni, ahol minden a minél tartalmasabb és pihentetőbb együttlétről szól, gyertek el hozzánk, és egyúttal fedezzétek fel Magyarország egyik legcsodálatosabb vidékét.

A Berky Kúriát családi, baráti és üzleti együttlétek számára alakítottuk ki, ezért csak egyben (6 lakrész) és nyáron minimum 3, nyári és kiemelt időszakon kívül minimum 2 éjszakára foglalhatjátok, maximum 16 fő számára.

Nyári és kiemelt időszakon kívüli időszakban hétköznaponként 1 éjszakára is foglalható a kúria.

Berky Kúria Logó

Kapcsolat

Cím: 7092 Nagykónyi, Kis utca 376.

E-mail: info@berkykuria.hu

Mobil: +36 20 956 5032, +36 70 457 7104

A Berky Kúria **** a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület minősítése alapján, magánszálláshely típusban 4 csillag kategória használatára jogosult.

NTAK regisztrációs szám: MA21006405

Adatvédelmi tájékoztató (GDPR)

Kövess minket!