Pince és kápolna

A pince és a kápolna a kert végében, a dombtetőn, a Tolnai dombság panorámájával kényeztet

A birtok legrégebbi épülete a borospince. A terület korábban a Szekszárdi borvidékhez tartozott, csak 1998 óta vált önállóvá a Tolnai borvidék. Mivel a kúriának már nincs saját szőlője, így saját bort ugyan nem kóstolhatunk, de a nyári melegben nagyon jól esik a boltíves pince hűvösében fröccsözni egyet.

A pince előterében kapott helyet a csocsó és a biliárd asztal is, így több „pincesportban” is összemérhetitek a tudásotokat.

A pince bejárata előtti placcon kapott helyet a pingpongasztal, amely már rengeteg izgalmas tornának adott otthont. A meccsek szünetében nektek is jól jön majd a pince hűse és pár frissítő sportfröccs…
,
A borospince felett, az épület felső szintjén panorámás pihenőszoba várja az elvonulni, meditálni vagy akár társasjátékozni vágyókat. A szoba ablakából lenyűgöző kilátás nyílik a Tolnai-dombság lankáira. Ha pár percig pihentetitek rajtuk a szemeteket, minden feszültségetek elillan.

Közvetlenül a pince mellett helyezkedik el a kis kápolna, mely valóban egy felszentelt kegyhely. Így akár családias hangulatú  esküvők egyházi szertartásai vagy akár keresztelők is bonyolíthatóak benne..

Várunk Titeket!

Ha egy olyan helyen szeretnétek kikapcsolódni, ahol minden a minél tartalmasabb és pihentetőbb együttlétről szól, gyertek el hozzánk, és egyúttal fedezzétek fel Magyarország egyik legcsodálatosabb vidékét.

A Berky Kúriát családi, baráti és üzleti együttlétek számára alakítottuk ki, ezért csak egyben (6 lakrész) és nyáron minimum 3, nyári és kiemelt időszakon kívül minimum 2 éjszakára foglalhatjátok, maximum 16 fő számára.

Nyári és kiemelt időszakon kívüli időszakban hétköznaponként 1 éjszakára is foglalható a kúria.

Berky Kúria Logó

Kapcsolat

Cím: 7092 Nagykónyi, Kis utca 376.

E-mail: info@berkykuria.hu

Mobil: +36 20 956 5032, +36 70 457 7104

A Berky Kúria **** a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület minősítése alapján, magánszálláshely típusban 4 csillag kategória használatára jogosult.

NTAK regisztrációs szám: MA21006405

Adatvédelmi tájékoztató (GDPR)

Kövess minket!