Élmények a háznál

A kúriában és a körülötte elterülő hatalmas birtokon számos kikapcsolódási lehetőség vár rátok.

A ház nappalijában minden napra jut egy társasjáték, a mini-könyvtárban pedig biztosan találtok kedvedekre való olvasmányt. A szoba chromecastos, wi-fis kivetítővel is felszerelt, így pillanatok alatt mozitermet varázsolhattok belőle.

A modern háztartási eszközökkel és edényzettel felszerelt konyhánkban igazi élmény a sütés-főzés. Úgyhogy, ha a gasztronómia a szenvedélyetek, nálunk azt is szabadon kiélhetitek. A kertben tűzrakó hely, bogrács állvánnyal és egy Weber faszenes grillsütő áll a rendelkezésetekre.

A Berky Kúria alapból a pihenésről és a felfedezésekről szól, de ha nem szeretnétek a szokásos edzést kihagyni és átmozgatnátok magatokat, a felső szinten található jógateremben ezt is megtehetitek.

jakuzzi
Berky Kúria pince

Az épületből kilépve, folytatódnak az élmények…

Rögtön a főépület mellett a pihenőház vár szaunával, a tetején nyitott jakuzzival. Innen nézve lenyűgöző látványt nyújt az esti égbolt…

A birtok lankás része felé indulva a fél hektáros kert tárul elétek. Ha tovább sétáltok, veteményes és gyümölcsös övezi utatokat.

Jobbra, az út mellett a gyerekeké a terep. A hatalmas zöldterületnek köszönhető szabad mozgás örömén túl trambulin és homokozó várja a legkisebbeket.

Mindezek mellett, a kúriában lehetőség nyílik sport és gyógymasszázs kezelésekre is, előzetes időpontegyeztetés mellett.

Berky Kúria kert
Berky Kúria kisház
Berky Kúria kerti székek

Várunk Titeket!

Ha egy olyan helyen szeretnétek kikapcsolódni, ahol minden a minél tartalmasabb és pihentetőbb együttlétről szól, gyertek el hozzánk, és egyúttal fedezzétek fel Magyarország egyik legcsodálatosabb vidékét.

A Berky Kúriát családi, baráti és üzleti együttlétek számára alakítottuk ki, ezért csak egyben (6 lakrész) és nyáron minimum 3, nyári és kiemelt időszakon kívül minimum 2 éjszakára foglalhatjátok, maximum 16 fő számára.

Nyári és kiemelt időszakon kívüli időszakban hétköznaponként 1 éjszakára is foglalható a kúria.

Berky Kúria Logó

Kapcsolat

Cím: 7092 Nagykónyi, Kis utca 376.

E-mail: info@berkykuria.hu

Mobil: +36 20 956 5032, +36 70 457 7104

A Berky Kúria **** a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület minősítése alapján, magánszálláshely típusban 4 csillag kategória használatára jogosult.

NTAK regisztrációs szám: MA21006405

Adatvédelmi tájékoztató (GDPR)

Kövess minket!