Élmények a háznál

A kúriában és a körülötte elterülő hatalmas birtokon számos kikapcsolódási lehetőség vár rátok.

A ház nappalijában minden napra jut egy társasjáték, a mini-könyvtárban pedig biztosan találtok kedvedekre való olvasmányt. A szoba chromecastos, wi-fis kivetítővel is felszerelt, így pillanatok alatt mozitermet varázsolhattok belőle.

A modern háztartási eszközökkel és edényzettel felszerelt konyhánkban igazi élmény a sütés-főzés. Úgyhogy, ha a gasztronómia a szenvedélyetek, nálunk azt is szabadon kiélhetitek. A kertben tűzrakó hely, bogrács állvánnyal és egy Weber faszenes grillsütő áll a rendelkezésetekre.

A Berky Kúria alapból a pihenésről és a felfedezésekről szól, de ha nem szeretnétek a szokásos edzést kihagyni és átmozgatnátok magatokat, a felső szinten található konditeremben ezt is megtehetitek.

jakuzzi
Berky Kúria pince

Az épületből kilépve, folytatódnak az élmények…

Rögtön a főépület mellett a pihenőház vár szaunával, a tetején nyitott jakuzzival. Innen nézve lenyűgöző látványt nyújt az esti égbolt…

A birtok lankás része felé indulva a fél hektáros kert tárul elétek. Ha tovább sétáltok, veteményes és gyümölcsös övezi utatokat.

Jobbra, az út mellett a gyerekeké a terep. A hatalmas zöldterületnek köszönhető szabad mozgás örömén túl gyerekmedence, ugrálóasztal, homokozó és elektromos babaquad várja a legkisebbeket.

 

Enyhe kaptatót követően felértek a birtok kápolnájához.

A kápolna mellett található a borospince, amelynek hűs termében megkóstolhatjátok a környék borászainak remekeit.
A pince bejárata előtti placcon kapott helyet a pingpongasztal, amely már rengeteg izgalmas tornának adott otthont. A meccsek szünetében nektek is jól jön majd a pince hűse és pár frissítő sportfröccs…
A pince előterében csocsóasztal és darts-játék is van, így több „pincesportban” is összemérhetitek a tudásotokat.
A borospince felett, az épület felső szintjén panorámás pihenőszoba várja az elvonulni, meditálni vagy jógázni vágyókat. A szoba ablakából lenyűgöz kilátás nyílik a Tolnai-dombság lankáira. Ha pár percig pihentetitek rajtuk a szemeteket, minden feszültségetek elillan.

Mindezek mellett, a kúriában lehetőség nyílik sport és gyógymasszázs kezelésekre is.

Berky Kúria gyerek medence
Berky Kúria kert
Berky Kúria kisház
Berky Kúria kerti székek

És még mindig nincs vége…

Terveink szerint több – akár félnapos – családi programmal is várunk majd titeket a közeljövőben. Elsőként egy családi kalandjátékra invitálunk, mely alkalmával a szabadulószobák feladványaihoz és feladataihoz hasonló kihívásokkal kell megküzdenetek, és megoldanotok a Berky Kúria 100 éves rejtélyét. A játék minden korosztály számára élvezetes kaland: nyomról-nyomra haladva, különböző nehézségi fokú feladatokat teljesítve (pl. titkos fiók kinyitása) kell a birtok egész területén nyomoznotok, és rátalálnotok a kúria rejtett kincsére. Mi már a családdal és a barátainkkal is végigjátszottuk, és mindkét alkalommal nagyon élveztük!

Várunk Titeket!

Ha egy olyan helyen szeretnétek kikapcsolódni, ahol minden a minél tartalmasabb és pihentetőbb együttlétről szól, gyertek el hozzánk, és egyúttal fedezzétek fel Magyarország egyik legcsodálatosabb vidékét.

A Berky Kúriát családi, baráti és üzleti együttlétek számára alakítottuk ki, ezért csak egyben (6 lakrész) és nyáron minimum 3, nyári időszakon kívül minimum 2 éjszakára foglalhatjátok, maximum 16 fő számára.

Nyári szezonon kívüli időszakban hétköznaponként 1 éjszakára is foglalható a kúria.

Berky Kúria Logó

Kapcsolat

Cím: 7092 Nagykónyi, Kis utca 376.

E-mail: info@berkykuria.hu

Mobil: +36 20 956 5032, +36 70 457 7104

Berky Kúria magánszálláshely - NTAK regisztrációs szám: MA21006405

Kövess minket!