Experiences at the house

There are many opportunities for activities in the cottage and surrounding area

In the living room you can find board games and books for all tastes. With the help of the wireless projector, you can enjoy watching movies from your devices.

If you are foodie, you will enjoy cooking in our professionally equipped kitchen

Though Berky Cottage is about relaxing, but those who don’t want to miss a good workout will find a small gym upstairs.

jakuzzi
Berky Kúria pince

Az épületből kilépve, folytatódnak az élmények…

Rögtön a főépület mellett a pihenőház vár szaunával, a tetején nyitott jakuzzival. Innen nézve lenyűgöző látványt nyújt az esti égbolt…

A birtok lankás része felé indulva a fél hektáros kert tárul elétek. Ha tovább sétáltok, veteményes és gyümölcsös övezi utatokat.

Jobbra, az út mellett a gyerekeké a terep. A hatalmas zöldterületnek köszönhető szabad mozgás örömén túl gyerekmedence, ugrálóasztal, homokozó és elektromos babaquad várja a legkisebbeket.

Enyhe kaptatót követően felértek a birtok kápolnájához.

A kápolna mellett található a borospince, amelynek hűs termében megkóstolhatjátok a környék borászainak remekeit.
A pince bejárata előtti placcon kapott helyet a pingpongasztal, amely már rengeteg izgalmas tornának adott otthont. A meccsek szünetében nektek is jól jön majd a pince hűse és pár frissítő sportfröccs…
A pince előterében csocsóasztal és darts-játék is van, így több „pincesportban” is összemérhetitek a tudásotokat.
A borospince felett, az épület felső szintjén panorámás pihenőszoba várja az elvonulni, meditálni vagy jógázni vágyókat. A szoba ablakából lenyűgöz kilátás nyílik a Tolnai-dombság lankáira. Ha pár percig pihentetitek rajtuk a szemeteket, minden feszültségetek elillan.

Mindezek mellett, a kúriában lehetőség nyílik sport és gyógymasszázs kezelésekre is.

Berky Kúria gyerek medence
Berky Kúria kert
Berky Kúria kisház
Berky Kúria kerti székek

És még mindig nincs vége…

Terveink szerint több – akár félnapos – családi programmal is várunk majd titeket a közeljövőben. Elsőként egy családi kalandjátékra invitálunk, mely alkalmával a szabadulószobák feladványaihoz és feladataihoz hasonló kihívásokkal kell megküzdenetek, és megoldanotok a Berky Kúria 100 éves rejtélyét. A játék minden korosztály számára élvezetes kaland: nyomról-nyomra haladva, különböző nehézségi fokú feladatokat teljesítve (pl. titkos fiók kinyitása) kell a birtok egész területén nyomoznotok, és rátalálnotok a kúria rejtett kincsére. Mi már a családdal és a barátainkkal is végigjátszottuk, és mindkét alkalommal nagyon élveztük!

Welcome

If you are looking for a holiday to relax where everything is about spending quality time together, visit our beautiful cottage and explore the rich surrounding area.

Berky Kúria was designed to cater for families, friends and even business gatherings. It is available as a whole and can comfortably accomodate up to 16 people at a time all year around. You can book a minimum of 3 nights stay in season and a minimum of 2 nights stay off season.

Berky Kúria Logó

Contact

Address: 7092 Nagykónyi, Kis utca 376.

E-mail: info@berkykuria.hu

Mobile: +36 20 956 5032, +36 70 457 7104

Follow us!