Together again!

Together again!

Together again!

Together again!

Ugye, Neked is ismerős az a jóleső izgalommal és várakozással teli érzés, amit akkor élsz át, amikor megérkezel a közös családi-baráti kikapcsolódás helyszínére?

Együtt vagyunk

We are together

Kiülsz a kertbe egy pohár hűs, gyöngyöző borral a kezedben, beszélgetni kezdesz a többiekkel, sorra köszöntöd az érkezőket… Amikor pedig már együtt az egész csapat, boldogan koccintotok a várva várt újratalálkozás és a közös együttlét örömére. Egyre kevésbé gondoltok a hétköznapokra, egyszerűen csak átadjátok magatokat az élményeknek. Jókat esztek, isztok, beszélgettek, kikapcsolódtok. Együtt vagytok. És ahogy telnek a napok, előbb-utóbb mindenkiben megfogalmazódik az érzés: „Bárcsak sohasem érne véget!”

értékes pillanatok

Értékes pillanatok

Az ilyen és ehhez hasonló élmények, értékes pillanatok kedvéért fedeztük fel magunknak a Tolnai-dombság lankái közt megbúvó Berky Kúriát Nagykónyi határában. A birtokot idővel a saját igényeinkhez alakítottuk, így mára ideális helyszíne lett a nagyobb létszámú családi-baráti összejöveteleinknek, közös nyaralásainknak. Ezek alkalmával sokan és sokszor pihentünk már itt együtt, és fedeztük fel a természeti szépségekben, látnivalókban és kalandokban egyaránt gazdag környéket.

Berky Kúria ház

Berky Cottage

A számunkra különösen fontos és értékes – barátságainkat, családi kötelékeinket erősítő – együttlétek arra inspiráltak minket, hogy e különleges élményeket mások számára is elérhetővé tegyük. Ezért úgy döntöttünk, hogy a Berky Kúria kapuit előttetek is megnyitjuk… Így mostantól Ti is átélhetitek, milyen, amikor semmi más dolgotok nincs, mint a pihenésre és egymásra koncentrálni.

Welcome

If you are looking for a holiday to relax where everything is about spending quality time together, visit our beautiful cottage and explore the rich surrounding area.

Berky Kúria was designed to cater for families, friends and even business gatherings. It is available as a whole and can comfortably accomodate up to 16 people at a time all year around. You can book a minimum of 3 nights stay in season and a minimum of 2 nights stay off season.

Berky Kúria Logó

Contact

Address: 7092 Nagykónyi, Kis utca 376.

E-mail: info@berkykuria.hu

Mobile: +36 20 956 5032, +36 70 457 7104

Follow us!