Közösségi terek

Közösségi terek

Közösségi terek

A hálórészektől messzebb – az egykori gabonatároló helyén – kerültek kialakításra a ház közös használatú helyiségei. A praktikus elrendezésnek köszönhetően a napközbeni sürgés-forgás akkor sem zavaró, ha valaki pihenne egy kicsit a szobájában vagy dolga akad. E miatt este sem kell mindenkinek egy időben elcsendesednie… A keménymag akár hajnalig is jól érezheti magát a közös helyiségekben anélkül, hogy a többiek nyugalmát zavarná.

A ház legnagyobb közös helyisége az otthonosan berendezett, kandallóval is felszerelt nappali szoba, melyet puha fotel és 3 óriás kanapé tesz kényelmessé akár 16 fő számára is. A beépített kivetítőnek köszönhetően a szoba „többfunkciós”, pillanatok alatt mozi- vagy prezentációs teremmé is alakítható át. A technikának köszönhetően a saját eszközeitekről kivetítve nézegethetitek pl. a nyaralás fotóit vagy bármi más tartalmat az Internetről.

Az épület másik nagy közös helyisége a tágas ebédlő a közepén gigantikus, rusztikus stílusú ebédlőasztallal. A masszív bútordarab körül mindenkinek jut hely: az asztalnál akár 20 fő is helyet foglalhat, legyen szó közös étkezésről vagy akár társasjátékozásról.

Akkor sincs gond, ha nem a házban szeretnétek leülni és együtt lenni. A veranda árnyékában elhelyezett asztaloknál is egyszerre elfér mindenki.

Mindig a konyhában vannak a legjobb bulik, tartja a mondás. De a mi konyhánk nemcsak a bulik alkalmával közkedvelt. Ha szívesen sütnétek-főznétek mindennap, vagy csak kalandoznátok egyet a gasztronómia világában, ennél jobban felszerelt konyhára nincs szükségetek. Egyszerre két tűzhelyen és két sütőben készíthetitek a finomságokat. Az étkezés utáni tányér- és evőeszközhalmokat pedig két mosogatógép mossa tisztára. Ha a főzést inkább kihagynátok a nyaralás alatt, Éva néni, a kúria háziasszonya siet a segítségetekre, akit a Gasztronómia menüpontban jobban is megismerhettek.

A konyhában és környékén több hűtőgépet és egy mosógépet is beüzemeltünk. Félve mondjuk, de vasalódeszkát és vasalót is találtok.

kályha
Berky Kúria nappali
Berky Kúria étkező
Berky Kúria kanapé

Welcome

If you are looking for a holiday to relax where everything is about spending quality time together, visit our beautiful cottage and explore the rich surrounding area.

Berky Kúria was designed to cater for families, friends and even business gatherings. It is available as a whole and can comfortably accomodate up to 16 people at a time all year around. You can book a minimum of 3 nights stay in season and a minimum of 2 nights stay off season.

Berky Kúria Logó

Kapcsolat

Cím: 7092 Nagykónyi, Kis utca 376.

E-mail: info@berkykuria.hu

Mobil: +36 20 956 5032, +36 70 457 7104

Berky Kúria magánszálláshely - NTAK regisztrációs szám: MA21006405

Kövess minket!