Közösségi terek

Közösségi terek

Közösségi terek

A hálórészektől távol – az egykori gabonatároló helyén – kerültek kialakításra a ház közös használatú helyiségei. A praktikus elrendezésnek köszönhetően a napközbeni sürgés-forgás akkor sem zavaró, ha valaki pihenne egy kicsit a szobájában vagy dolga akad. E miatt este sem kell mindenkinek egy időben elcsendesednie… A keménymag akár hajnalig is jól érezheti magát a közös helyiségekben anélkül, hogy a többiek nyugalmát zavarná.

A ház legnagyobb közös helyisége az otthonosan berendezett, kandallóval is felszerelt nappali szoba, melyet puha fotel és 3 óriás kanapé tesz kényelmessé akár 16 fő számára is. A beépített kivetítőnek köszönhetően a szoba „többfunkciós”, pillanatok alatt mozi- vagy prezentációs teremmé is alakítható át. A technikának köszönhetően a saját eszközeitekről kivetítve nézegethetitek pl. a nyaralás fotóit vagy bármi más tartalmat az Internetről.

Az épület másik nagy közös helyisége a tágas ebédlő a közepén gigantikus, rusztikus stílusú ebédlőasztallal. A masszív bútordarab körül mindenkinek jut hely: az asztalnál akár 20 fő is helyet foglalhat, legyen szó közös étkezésről vagy akár társasjátékozásról.

Mindig a konyhában vannak a legjobb bulik, tartja a mondás. De a mi konyhánk nemcsak a bulik alkalmával közkedvelt. Ha szívesen sütnétek-főznétek mindennap, vagy csak kalandoznátok egyet a gasztronómia világában, ennél jobban felszerelt konyhára nincs szükségetek. Egyszerre két tűzhelyen és két sütőben készíthetitek a finomságokat. Az étkezés utáni tányér- és evőeszközhalmokat pedig két mosogatógép mossa tisztára. Ha a főzést inkább kihagynátok a nyaralás alatt, Éva néni, a kúria háziasszonya siet a segítségetekre, akit a Gasztronómia menüpontban jobban is megismerhettek.

A konyhában és környékén több hűtőgépet és egy mosógépet is beüzemeltünk. Félve mondjuk, de vasalódeszkát és vasalót is találtok.

Akkor sincs gond, ha nem a házban szeretnétek leülni és együtt lenni. A veranda árnyékában elhelyezett asztaloknál is egyszerre elfér mindenki.

kályha
Berky Kúria nappali
Berky Kúria étkező
Berky Kúria kanapé

Várunk Titeket!

Ha egy olyan helyen szeretnétek kikapcsolódni, ahol minden a minél tartalmasabb és pihentetőbb együttlétről szól, gyertek el hozzánk, és egyúttal fedezzétek fel Magyarország egyik legcsodálatosabb vidékét.

A Berky Kúriát családi, baráti és üzleti együttlétek számára alakítottuk ki, ezért csak egyben (6 lakrész) és nyáron minimum 3, nyári és kiemelt időszakon kívül minimum 2 éjszakára foglalhatjátok, maximum 16 fő számára.

Nyári és kiemelt időszakon kívüli időszakban hétköznaponként 1 éjszakára is foglalható a kúria.

Berky Kúria Logó

Kapcsolat

Cím: 7092 Nagykónyi, Kis utca 376.

E-mail: info@berkykuria.hu

Mobil: +36 20 956 5032, +36 70 457 7104

A Berky Kúria **** a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület minősítése alapján, magánszálláshely típusban 4 csillag kategória használatára jogosult.

NTAK regisztrációs szám: MA21006405

Adatvédelmi tájékoztató (GDPR)

Kövess minket!