A kúria

A kúria

A kúria

1904

Az 1904 óta álló Berky Kúriát Nagykónyi akkoriban legmódosabb lakója, a mezőgazdaságból élő Berky Ferenc és felesége, Mauer Gizella építtette. Az épület hűen tükrözte tulajdonosai gazdagságát: lakórésze vastag vályogfalakból épült, valamint téglafalas istállója és gabonatárolója volt. A kúriát magas, tágas belsőterek és kovácsoltvas díszítőelemek tették „impozánssá”. A kúria jó ideig elhanyagolt állapotban volt, de a 2010-es években akkori tulajdonosa felújította, és szálláshelyjé alakította át.

2020

A kúriát 2020-ben vettük át. Ekkor a funkcióját újragondoltuk, és az egész birtokot úgy fejlesztettük tovább, hogy az tökéletesen szolgálja igényeinket: minden szempontból ideális helyszíne legyen nagyobb létszámú családi-baráti összejöveteleinknek, közös nyaralásainknak. A házbelsőben letisztult, modern designt kevertünk az épület hagyományos, rusztikus elemeihez.

Berky Kúria Állatbarát hely

Állatbarát hely

A kúria teljes területe kutyabarát, így a kikapcsolódás alatt is veletek lehetnek egy évesnél idősebb, szobatiszta négylábúitok.

Berky Kúria
Berky Kúria kert
Berky Kúria bejárat
Berky Kúria folyosó

Várunk Titeket!

Ha egy olyan helyen szeretnétek kikapcsolódni, ahol minden a minél tartalmasabb és pihentetőbb együttlétről szól, gyertek el hozzánk, és egyúttal fedezzétek fel Magyarország egyik legcsodálatosabb vidékét.

A Berky Kúriát családi, baráti és üzleti együttlétek számára alakítottuk ki, ezért csak egyben (6 lakrész) és nyáron minimum 3, nyári időszakon kívül minimum 2 éjszakára foglalhatjátok, maximum 16 fő számára.

Berky Kúria Logó

Kapcsolat

Cím: 7092 Nagykónyi, Kis utca 376.

E-mail: info@berkykuria.hu

Mobil: +36 20 956 5032, +36 70 457 7104

Kövess minket!